Heroes of the Storm in technical alpha

Door Azlannagh, 04-03-2014 13:53, bron: heroesofthestorm

De nieuwe MOBA van Blizzard, Heroes of the Storm, zou in technical alpha zijn, dat is de eerste testbuild die buiten de kantoren van Blizzard te testen is. De alpha zal wel eerst alleen voor Noord-Amerika en de Noord-Amerikaanse pers zijn voor hij naar andere regio's komt.

Voor Blizzard is de technical alpha voornamelijk bedoeld om te kijken hoe de game presteert op een breder spectrum van machines en connecties. Zo kan het bedrijf al snel compatibiliteitsproblemen opsporen en mogelijk oplossen. Het is wel interessant om te vermelden dat er geen NDA is voor de personen die het spel zullen testen. We zullen dus al gauw een influx van content zien op Youtube en Twitch.

Het spel moet wel nog een lange weg afleggen en tot nu toe hebben we alleen nog maar gezien wat Blizzard ons getoond heeft tijdens Blizzcon en tijdens een aantal matches tussen de developers. Het enige wat we wel al met zekerheid kunnen zeggen is dat het spel niet zo'n uitgebreide 'lane phase' heeft als z'n twee belangrijkste tegenhangers. Blizzard wil met de eigen MOBA voornamelijk het accent leggen op teamplay vroeg in de match. Ook zullen er verschillende maps zijn vanaf het begin, ook weer in tegenstelling tot de twee belangrijkste concurrenten.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam